Videovastaanotto

Hinnasto: 45 min 85,- ja 5 x 45 min 380,- (alennus 45 euroa)

Lyhyt vastaanotto: 25 min 40,-

Videovastaanotto sopii sinulle, kun haluat tavata psykologin kasvokkain. Tämä palvelu muistuttaa eniten ns. tavanomaista vastaanottoa. Videovastaanotossa on mahdollista käyttää samanaikaisesti myös chattia. Käytämme videoyhteysratkaisua, joka on suunnattu nimenomaan terveydenhuollon ammattilaisille ja heidän potilailleen, ja on täysin tietoturvallinen sekä täyttää HIPAA compliance vaatimukset. Kuvaa tai ääntä ei tallenneta vastaanoton aikana. Videoyhteys toimii kaikilla päätelaitteilla. Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä tai ladata mitään. Riittää, että on toimiva nettiyhteys, kameran kuvayhteyttä sekä kaiutin/mikrofonin ääniyhteyttä varten. Voit tutustua täältä videoyhteysratkaisuumme.

Kuinka videovastaanotto toimii?

  1. Saat varausvahvistuksen yhteydessä linkin videovastaanotolle ilmoittamaasi sähköpostiin.
  2. Varaamanasi ajankohtana kirjaudut ”odotushuoneeseen” kirjoittamalla etunimesi, ja psykologisi aloittaa vastaanoton varaamanasi ajankohtana. Yhteys on salattu, joten vastaanotolle pääsee vain asiakas ja psykologi.
  3. Mikäli et ole paikalla ”odotushuoneessa” varaamanasi ajankohtana, psykologi odottaa 10 min ajan. Jos sinua ei siellä näy 10 min kuluttua, vastaanotto katsotaan käytetyksi.
Olethan valmis osoittamaan henkilöllisyytesi tarvittaessa.
 

Videoyhteys toimii kaikilla päätelaitteilla. Sinun ei tarvitse rekisteröidä tai ladata mitään. Riittää, että sinulla on toimiva nettiyhteys, kamera kuvayhteyttä sekä kaiutin/mikrofoni ääniyhteyttä varten. Nykyajan päätelaitteilla on yleensä sisäänrakennettu web-kamera ja mikrofoni.

On hyvä, että ennen vastaanottoa asiakas uudelleenkäynnistää tietokoneen eikä pidä samanaikaisesti muita ohjelmia päällä. Suosittelemme käyttämään Chrome-selainta, jos vain mahdollista. Näin voimme varmistua siitä, että kaikki toimii vastaanotolla kuten pitääkin.