Asiantuntijapalvelut

Työelämäpalvelut

Oletteko vastuullinen, työntekijöistä välittävä yritys tai organisaatio, joka haluaa ehkäistä työntekijöittensä uupumista ja mielenterveysongelmia?

Lukio- ja opintopsykologin palvelut

E-psykologi tukee opiskelijoiden oppimista, hyvinvointia ja mielenterveyttä mm. supportiivisilla keskusteluilla, matalan kynnyksen periaatteella.

Laajat ostopalvelut

E-psykologi on käytettävissä erilaisissa ja eri mittaisissa psykologin töissä ostopalveluna – esimerkiksi perheneuvolan, koulun, psykiatrian ja lastensuojelun kentällä.

Muut psykologin palvelut?

E-psykologin tiimi kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Meiltä saa erilaisia psykologin asiantuntijapalveluita – olkaa yhteydessä niin keskustellaan tarpeistanne ja toiveistanne!

 

E-psykologiin luottavat:

Eiran aikuislukio

Touko Voutilaisen koulusäätiö sr:n oppilaitos Eiran aikuislukio on hankkinut keväästä 2013 alkaen koulupsykologin palvelut lukio-opiskelijoilleen Psykologipalvelut Eliisa Niemi Oy:ltä. Palvelu on tarjottu lukiomme tutkintotavoitteisille opiskelijoille ja se on koostunut vastaanotoista (psyykkinen keskustelutuki, mielenterveyden arviointi ja hoitoon ohjaus) ja muista psykologin asiantuntijatehtävistä. Psykologi on kuulunut opiskeluhuollon tiimiin. Palvelun tavoitteena on ollut

Hopea-Puro Oy

Hopea-Puro Oy on koronavuoden aikana ollut E-psykologin asiakas. Henkilökuntamme sai käyttää E-psykologin palveluita vapaasti etänä työaikana. Teemoina olivat mm. työyhteisön psykologinen turvallisuus ja oma jaksaminen. Kaikilta työntekijöiltä tuli hyvää palautetta E-psykologin palveluista ja palvelun koettiin edistävän työssä jaksamista ja hyvinvointia. Henkilökohtaisesti koin palvelun olevan yksi osa esimiehenä kehittymistä. E-psykologin asiantuntijat

TEIDÄN YRITYS/ORGANISAATIO?

Olkaa yhteydessä Eliisaan (050 462 8226 / eliisa(at)e-psykologi.fi). Meillä on erilaisia palvelusopimuksia, joiden pohjalta voimme tarkastella toiveitanne!