Verkkokeskustelu

Hinnasto: 3 päivän verkkokeskustelu 85,- ja 2 viikon verkkokeskustelu 200,-

Verkkokeskustelu sopii sinulle, jos haluat kirjoittaa ja koet sen luontevana tapana käsitellä asioita. Psykologille ja asiakkaalle avautuu tietoturvallinen, sähköinen asiointikanava, jossa kommunikoidaan viestien välityksellä ja jossa on mahdollisuus täyttää lomakkeita sekä lähettää liitetiedostoja. Psykologi vastaa viesteihisi mahdollisimman pian.

Verkkokeskustelua suositellaan sekä itsenäiseksi palveluksi että hyödynnettäväksi myös lisäpalveluna vastaanottojen välissä esim. vointisi seurannan vuoksi. Lisäpalveluna sitä ei varata ajanvarauskalenterista, joten kysy lisää psykologiltasi!

Kuinka verkkokeskustelu toimii?

  1. Varaat kalenterista ajan verkkokeskustelulle.
  2. Saat sähköpostiisi linkin noin päivää ennen verkkokeskustelu-aikaa. Linkin kautta pääset käyttämään tietoturvallista viestipalvelua vahvalla tunnistautumisella.
  3. Lähetät sähköisessä asiointikanavassa viestiä psykologille varattuna ajankohtana – siis ajankohtana, jonka varasit ajanvarauskalenterista.
  4. Psykologi vastaa sinulle mahdollisimman pian ensimmäiseen viestiisi, viimeistään vuorokauden sisään. Palvelu alkaa varatusta ajankohdasta. Psykologi määrittelee ja arvioi, kuinka monta viestiä hän sinulle kirjoittaa. Huomioi, että 3 päivän mittainen verkkokeskustelu vastaa 45 minuutin vastaanottoa.