Jenni Eskelinen

Olen Jenni Eskelinen ja mukana E-psykologi -tiimissä. Tarjoan psykologin vastaanottoaikoja sekä psykologin uraohjausta.

Psykologin vastaanotolla (video 45min tai puhelin 45min) pääset keskustelemaan luotettavan ulkopuolisen keskustelukumppanin kanssa elämäsi ajankohtaisista haasteista ja muutostoiveista.

Voit varata ajan vastaanotolleni erilaisissa ihmisen elämänkulkuun kuuluvissa haasteissa ja pohdinnoissa: esim. mielialaongelmat, ahdistuneisuus, (työssä)jaksaminen, merkityksellinen elämä, parisuhde ja vanhemmuuden haasteet. Asiakastyössä sovellan ja käytän hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) näkökulmia ja harjoituksia.

Lähellä sydäntäni on mm. asiakkaan tukeminen omannäköisen elämän suuntaan askelten ottamisessa sekä omien arvojen ja elämän merkityksellisten sisältöjen tunnistamisessa, alle kouluikäisten lasten vanhemmuuteen ja lasten kehitykseen liittyvissä huolissa ja pulmatilanteissa.

Psykologin uraohjauksessa voit valita yksittäisen keskusteluajan (video 60min tai puhelin 60min) tai uraohjausprosessin. Psykologin uraohjaus sopii sinulle, joka haluat pitää ohjat omissa käsissäsi työelämään liittyvissä valinnoissa kuten elämän muissakin tärkeissä ratkaisuissa. Oman tilanteen solmujen tunnistaminen, itsetuntemuksen vahvistuminen, kertyneen osaamisen tunnistaminen ja hyödyntäminen uuteen siirtymisessä, omien arvojen mukaisen tekemisen aktivointi ja omannäköisen työelämän suuntaan eteneminen ovat psykologin uraohjauksen konkreettisia hyötyjä.

Jo yksikin keskustelu voi auttaa sinua eteenpäin. Elämään ja työhön liittyvien muutostoiveiden tunnistaminen ja konkreettisten muutosten toteuttaminen vie kuitenkin aina aikaa. Viiden keskustelukerran (5 x 45 min) psykologin keskusteluhoitopaketti tai Uraohjausprosessi voi olla hyödyllinen ja muutostoiveissasi parhaiten auttava palvelu.

Uraohjauksen asiakkailta saamaani palautetta:

”Ihanan reflektoiva ja tutkiva ote sinulla!”

”Jätit paljon hyvää mieleeni käydyissä keskusteluissamme puhelimitse. Olen valtavan kiitollinen. Sait luotua uskoa omiin kykyihini, opetit olemaan armollisempi ja yksinkertaisessa kokonaisuudessaan, se inhimillinen innostuksen ja energisyyden äänensävy ja hyväntuulisuus, joka huokui ja jota olit keskusteluissamme oli timanttista. Kuuntelit ja vastasit juuri sillä hetkellä olevaan aiheeseen asiantuntevasti. Olen niin iloinen heidän puolestaan, jotka saavat kohdata sinut työssäsi.”

”Haluaisin vielä kiittää sinua avusta ja neuvoista mitä annoit minulle. Yritän tehdä suunnitelman, jossa teen askel kerrallaan asiat mitä minun pitää tehdä.”

”Kiitos näkökulmien avaamisesta ja vierellä kulkemisesta. Olit uskomattoman tärkeä osa mun etsikkovaihetta.”

 

 

Voin auttaa sinua näissä teemoissa: elämän mielekkyys, omien arvojen suuntainen elämä; mielialaongelmat; ahdistuneisuus; parisuhde, erotilanteet, vanhemmuus, vuorovanhemmuus, alle kouluikäisen lapsen kehitykseen liittyvät huolet ja pulmat; oman osaamisen hyödyntäminen työuran muutoksissa, omat vahvuudet, persoonallisuuden piirteet ja luontaiset kyvyt; työelämän pattitilanteet, alanvaihto, ensiaskeleet omannäköisen (työ)elämän suuntaan.

Katso E-psykologin uraohjauksen tarkempi kuvaus tästä.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!

Palveluni

Tarjoan seuraavia vastaanottoja/palveluita: Uraohjaus ja psykologin keskusteluhoito